Menu

Mode opleiding Arnhem volgen

Je zoekt een mode opleiding in Arnhem? Dan zit je goed bij NL Modeacademie. Onze studenten stellen met name de persoonlijke aandacht die ze krijgen en de lessen in kleine groepen erg op prijs. Tijdens de mode opleiding komen alle gebieden van de fashion voorbij. Daarna gaan we dieper in op het ontwikkelen van jouw talenten. Tijdens de opleiding bouwen we aan je gedegen portfolio en begeleiden we je richting een carrière in de mode. 

Mode opleiding Arnhem

Voordelen mode opleiding Arnhem

Als je kiest voor het volgen van een mode opleiding in Arnhem bij NL Modeacademie profiteer je van verschillende voordelen. Je krijgt bijvoorbeeld les van professionals die actueel werkzaam zijn in de sector. De opleiding duurt één jaar en is met name voor die studenten bedoeld die een tussenjaar hebben, nog niet weten welke richting ze op willen binnen de mode of diegenen die begeleiding nodig hebben bij het opzetten van  hun carrière in de mode. Je hebt geen vooropleiding nodig. Uiteraard verwachten we wel van je dat je gedreven bent en een passie voor mode hebt. Kortom alle studenten die een carrière binnen fashion ambiëren. Bovendien kan Yvette, die medeoprichter is van NL Modeacademie, bemiddelen bij een stageplaats in de mode. Op die manier kun je naast je theorie ook de nodige praktijkervaring opdoen. Yvette heeft ruim 26 jaar ervaring als ontwerpster, trendwatcher en conceptstylist en heeft inmiddels honderden studenten in het vak begeleidt en opgeleid.

Je carrière in de mode

Na de modeopleiding kun je bij verschillende bedrijven als stagiare terecht. Of je gaat verder met je studie richting HBO. Het is net waar jij de voorkeur aan geeft. Voorbeelden zijn dat je gaat werken bij de redactie van een modemagazine, als influencer werkzaam wordt of als imago stylist voor tv of BN’ers gaat werken. Andere voorbeelden zijn een baan als zelfstandig ondernemer binnen de mode of als content creator voor een merk aan de slag gaat. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen modelabel op te zetten.

Studiekeuzegesprek

Ben je verhinderd tijdens de open dag, dan kun je ook een studiekeuzegesprek aanvragen bij Yvette. 1 op 1 vertellen we je meer over de opleiding en bekijken waar jouw ambities en kansen liggen. Je kunt ook naar een van de open dagen komen in andere steden: Meer over de mode opleiding in Amsterdam op zondag 26 januari of in Eindhoven  op zaterdag 11 januari. Je kunt ook naar Maastricht op 12 januari 2020.

Inschrijfformulier Open Dag

Aanmelding voor de open dag
WhatsApp