Menu

Mode opleiding Arnhem volgen

Je zoekt een mode opleiding in Arnhem? Dan zit je goed bij NL Modeacademie. Onze studenten stellen met name de persoonlijke aandacht die ze krijgen en de lessen in kleine groepen erg op prijs. Tijdens de mode opleiding komen alle gebieden van de fashion voorbij. Daarna gaan we dieper in op het ontwikkelen van jouw talenten. Tijdens de opleiding bouwen we aan je gedegen portfolio en begeleiden we je richting een carrière in de mode. 

Mode opleiding Arnhem

Voordelen mode opleiding Arnhem

Als je kiest voor het volgen van een mode opleiding in Arnhem bij NL Modeacademie profiteer je van verschillende voordelen. Je krijgt bijvoorbeeld les van professionals die actueel werkzaam zijn in de sector. Je hebt de keuze uit een half-jaar, jaar of tweejarige opleiding. De halfjaar opleiding en jaaropleiding zijn uitermate geschikt voor studenten die een tussenjaar hebben en willen doorstromen naar een HBO. Ook voor studenten die nog niet weten welke richting ze op willen binnen de mode of diegenen die begeleiding nodig hebben bij het opzetten van  hun carrière in de mode. Je hebt geen vooropleiding nodig. Uiteraard verwachten we wel van je dat je gedreven bent en een passie voor mode hebt. Kortom alle studenten die een carrière binnen fashion ambiëren. Bovendien kan NL Modeacademie vanaf 2021, bemiddelen bij een stageplaats in de mode. Op die manier kun je naast je theorie ook de nodige praktijkervaring opdoen. Je zou niet de eerste zijn die na een stageperiode direct kan doorstromen naar de praktijk en gegarandeerd is van een baan. In uitzonderlijke gevallen is het ook mogelijk om in meerdere termijnen te betalen.

Je carrière in de mode

Het is geheel aan jou waar je de voorkeur aangeeft, wil je snel starten met je eigen business of wil je verder met een studie richting HBO.Na je stage kun je bij verschillende bedrijven als stylist, trendwatcher of content designer terecht. Voorbeelden zijn dat je gaat werken bij de redactie van een modemagazine, als influencer werkzaam wordt of als imago stylist voor tv of BN’ers gaat werken. Andere voorbeelden zijn een baan als zelfstandig ondernemer binnen de mode. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen modelabel op te zetten.

Studiekeuzegesprek

Ben je verhinderd tijdens de open dag, dan kun je ook een studiekeuzegesprek aanvragen bij Yvette. 1 op 1 vertellen we je meer over de opleiding en bekijken waar jouw ambities en kansen liggen. Je kunt ook naar een van de open dagen komen in andere steden: Meer over de mode opleiding op zaterdag 30 januari in Amsterdam of de mode opleiding in Eindhoven op zondag 17 januari.

Inschrijfformulier Open Dag

Aanmelding voor de open dag

Individuele gesprekken

Onze open dagen zijn op dit moment omgezet naar individuele gesprekken in Amsterdam. Omdat wij de richtlijnen i.v.m. het indammen en bestrijden van het Coronavirus (COVID-19) uiterst serieus nemen, vragen wij je om contact met ons op te nemen zodat wij een afspraak met je kunnen plannen. Zodra de regels van het RIVM het toelaten zullen er ook weer gesprekken in Arnhem, Maastricht en Eindhoven plaatsvinden.

Ook kun je een praatje maken met onze studenten, die vanuit hun eigen ervaringen je meer kunnen vertellen over de opleidingen.

Tevens kun je onze studenten aan het werk zien tijdens een échte Fashion Shoot in Studio 13. Dé studio waar veel merken en influencers hun shoot organiseren. Zo krijg je een preview van het beroep stylist.

Het is de ideale gelegenheid om te ontdekken of één van onze opleidingen bij je past! Weet je nog niet welke opleiding je wilt volgen? Door middel van een studiekeuze-adviesgesprek helpen we je verder en gaan samen met jou op zoek naar de geschikte opleiding.

Indien je een individueel gesprek wilt, is het verstandig om dit via een mail te melden. Dan plannen wij een afspraak met je in: info@nlmodeacademie.nl.

WhatsApp