Menu

Mode opleiding Maastricht volgen

Een mode opleiding in Maastricht volgen? Maak kennis met NL Modeacademie! Alle gebieden in de fashion worden behandeld tijdens de opleiding. Je krijgt les in kleine groepen en we leggen de focus op jouw talentontwikkeling. We gaan aan de slag met het ontdekken waar je beter in bent dan andere onderdelen binnen de fashion en hoe we dat talent verder kunnen ontwikkelen. Het uiteindelijke doel van de mode opleiding is jou te begeleiden naar een carrière in de mode.

Waarom kiezen voor de mode opleiding Maastricht

De mode opleiding in Maastricht biedt studenten veel mogelijkheden om een carrière in de mode te starten. Niet alleen krijg je les van professionals die in de mode werken, ook kan NL Modeacademie bemiddelen bij een stageplaats in de mode. Je ziet het: je doet zowel theoretische kennis op als ervaring in de praktijk. Je kunt kiezen uit een half-jaar, jaar of tweejarige opleiding. Een vooropleiding is niet nodig. Handig dus als je een tussenjaar hebt of als je nog wat extra begeleiding nodig hebt om te bepalen welke richting je op wilt gaan. Tijdens de tweejarige (start in september 2020) opleiding maak je al kennis met het werkveld door middel van een stage. Dan combineer je studie met werken in de praktijk. Heel waardevol als je na deze opleiding je eigen business wilt starten of bij een modebedrijf direct aan de slag wilt gaan.

Stage lopen of verder leren

Tijdens de tweejarige opleiding loop je dus al stage. Na de half jaar of jaaropleiding heb je de mogelijkheid om verder te studeren aan een HBO. De keuze is aan jou. Stage lopen kun je bijvoorbeeld doen als assistent bij een modemagazine, als content designer voor een merk, als assistent bij een styling bureau of een influencer, of als imago stylist voor tv of BN’ers. Wil je liever zelfstandig aan de slag, dan kan dit ook, bijvoorbeeld om je eigen merk op te zetten. In uitzonderlijke gevallen is het ook mogelijk om in meerdere termijnen te betalen.

Open dag of studiekeuzegesprek

Dus, zie jij een carrière in de mode wel zitten en ben je gedreven en gepassioneerd om hiervoor te gaan? Neem dan eens contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken of bezoek de open dag. Onze open dagen zijn op dit moment omgezet naar individuele gesprekken in Amsterdam. Omdat wij de richtlijnen i.v.m. het indammen en bestrijden van het Coronavirus (COVID-19) uiterst serieus nemen, vragen wij je om contact met ons op te nemen zodat wij een afspraak met je kunnen plannen. Zodra de regels van het RIVM het toelaten zullen er ook weer gesprekken in Maastricht en Eindhoven plaatsvinden.

Inschrijfformulier Open Dag

Aanmelding voor de open dag

Kun je niet naar de open dag komen, vraag dan een studiekeuzegesprek aan bij Yvette. Mail naar info@nlmodeacademie.nl. Tijdens dit gesprek informeren we je over de opleiding en bespreken we jouw ambities. 

Omdat wij de richtlijnen in verband met het indammen en bestrijden van het coronavirus (COVID-19) uiterst serieus nemen, vragen wij je om contact met ons op te nemen, zodat wij een tijdstip met je kunnen plannen. Zo kunnen wij voorkomen dat er teveel mensen tegelijk aanwezig zullen zijn.

Dit kan via: info@nlmodeacademie.nl Dan plannen wij een afspraak met je in!


WhatsApp