Menu

Mode opleiding Maastricht volgen

Een mode opleiding in Maastricht volgen? Maak kennis met NL Modeacademie! Alle gebieden in de fashion worden behandeld tijdens de opleiding. Je krijgt les in kleine groepen en we leggen de focus op jouw talentontwikkeling. We gaan aan de slag met het ontdekken waar je beter in bent dan andere onderdelen binnen de fashion en hoe we dat talent verder kunnen ontwikkelen. Het uiteindelijke doel van de mode opleiding is jou te begeleiden naar een carrière in de mode.

Waarom kiezen voor de mode opleiding Maastricht

De mode opleiding in Maastricht biedt studenten veel mogelijkheden om een carrière in de mode te starten. Niet alleen krijg je les van professionals die in de mode werken, ook kan Yvette van NL Modeacademie bemiddelen bij een stageplaats in de mode. Zij is een ervaren dame in de mode als ontwerpster, trendwatcher en concept stylist met ruim 26 jaar ervaring.  Je ziet het: je doet zowel theoretische kennis op als ervaring in de praktijk. De duur van de opleiding is één jaar en een vooropleiding is niet nodig. Handig dus als je een tussenjaar hebt of als je nog wat extra begeleiding nodig hebt om te bepalen welke richting je op wilt gaan.

Stage lopen of verder leren

Heb je de modeopleiding afgerond, dan kun je stage gaan lopen bij diverse bedrijven. Ook kun je nog verder studeren aan het HBO. De keuze is aan jou. Stage lopen kun je bijvoorbeeld doen als redacteur bij een modemagazine, als content creator voor een merk of als imago stylist voor tv of BN’ers. Wil je liever zelfstandig aan de slag, dan kan dit ook, bijvoorbeeld om je eigen merk op te zetten.  

Open dag of studiekeuzegesprek

Dus, zie jij een carrière in de mode wel zitten en ben je gedreven en gepassioneerd om hiervoor te gaan? Neem dan eens contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken of bezoek de open dag. Naast Maastricht op 12 januari 2020 kun je ook terecht in Amsterdam op zondag 26 januari of in Eindhoven  op zaterdag 11 januari.  Dan kun je direct al eens ervaren hoe het er bij ons aan toe gaan. 

Inschrijfformulier Open Dag

Aanmelding voor de open dag

Kun je niet naar de open dag komen, vraag dan een studiekeuzegesprek aan bij Yvette. Mail naar info@nlmodeacademie.nl. Tijdens dit gesprek informeren we je over de opleiding en bespreken we jouw ambities. 

WhatsApp