Menu

Mode Oriëntatie Jaaropleiding (1 jaar)

Droom je van een baan in de Mode en ben je bevlogen van Fashion en alles wat daarbij hoort? Ben je op zoek naar een goede mode opleiding in Amsterdam? Bij Nl Modeacademie ben je verzekerd van een gedegen opleiding met persoonlijke aandacht. Alle vakgebieden binnen fashion komen aan bod. Denk daarbij aan: modetekenen, modeontwerpen, vervaardigen, modestyling, modegeschiedenis, materiaalkennis, kleurenleer en nog veel meer! Ook ga je een echte fashionshoot verzorgen, met een professioneel team (fotograaf, make-up artist en model. En je gaat ej eerste kledingstuk zelf maken. Het is heel goed mogelijk om deze opleiding naast een andere opleiding te volgen!

Verder leggen we de focus op het ontwikkelen van jouw talenten binnen de mode. Heel waardevol voor jouw zoektocht naar jouw carrière binnen de mode.

Weet je nog niet welke richting bij jou past? Geen probleem. De docenten van NL Modeacademie gaan samen met jou  op zoek naar JOUW UNIEKE TALENT. Kortom dit studiejaar is tevens een oriëntatie indien je nog niet helder hebt welk vak het beste bij jou past en waar jij nou echt gelukkig van wordt.

NL Modeacademie is een particuliere opleiding. Hierdoor staat de student en zijn / haar talentontwikkeling centraal. Door kleine groepen kunnen we jou maximaal ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling en jouw toekomst perspectief. NL Modeacademie heeft een geheel eigen visie op educatie en coaching. Wij gaan uit van JOUW talent en zoeken samen met jou naar dat vak binnen de mode wat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt. Lesuitval kennen we uiteraard niet. Al onze studenten zijn gedreven, en kiezen bewust voor onze opleiding.

VOOR WIE?

  • Voor iedereen die een carrière binnen mode beoogd, maar nog niet helder heeft welke richting bij haar/ hem past.
  • Voor iedereen die een tussenjaar heeft, en begeleiding nodig heeft tijdens de zoektocht naar de juiste richting binnen Fashion.
  • Voor iedereen die al de eerste stappen wilt zetten naar een glansrijke carrière binnen Mode.

VOOROPLEIDING?

Voor deze opleiding heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel is het belangrijk dat je gemotiveerd bent. Na je inschrijvingen zullen wij een persoonlijk gesprek met je plannen. A.h.v. dit gesprek zullen wij een advies uitbrengen welke cursus/ opleiding voor jou geschikt is.

WAAR EN WANNEER?

Amsterdam: januari 2021 & september 2021

STARTDATA?

Donderdag 7 januari 2021 en donderdag 16 september 2021

DUUR VAN DE OPLEIDING

1 jaar –  1 dagdeel per week Lesdag: Donderdag Lestijden: 16:00 uur tot 19:00 uur Er is een mogelijkheid om een vervolgopleiding te nemen.

NA DE OPLEIDING

Na het behalen van je Certificaat kan je nog 2 jaar bij ons terecht met je vragen.

INVESTERING?

€ 2.900 excl. BTW  – € 3.509,– incl. BTW
Inclusief: Cursusmateriaal. Het is mogelijk om in termijnen te betalen. 

WAAROM EEN OPLEIDING BIJ NL MODEACADEMIE?

  • Je krijgt les van professionals uit de wereld van de Mode.
  • Je komt in een kleine groep, met niet meer dan 8 jonge meiden of jongens terecht. Die allemaal bevlogen zijn van Mode.
  • Je krijgt veel persoonlijke aandacht en begeleiding.
  • NL Modeacademie volgt alle ontwikkelingen op het gebied van Fashion op de voet.
  • Je krijgt gastlessen van interessante mensen uit de Mode, zoals: Influencers, Modeontwerpers, Stylisten een nog veel meer.
  • Indien je 90% aanwezig bent tijdens de lessen, ben je verzekerd van een Certificaat.
WhatsApp