Menu

MODE ORIËNTATIE (TUSSENJAAR)

“Dé opleiding met persoonlijke aandacht voor jou”

Investeer in jezelf en in je toekomst!

NL Modeacademie heeft een andere visie op de toekomst van educatie. Wij zijn dé opleiding om je talent te ontwikkelen binnen de mode en alle vakgebieden van Fashion behandeld. Wil je een opleiding doen met meer verdieping binnen mode, en heb je nog begeleiding nodig, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ondersteunen, inspireren en adviseren je bij het opbouwen van je portfolio. En verrijken je kennis over mode. Meer over de mode opleiding in Amsterdam of de mode opleiding in Eindhoven.

Verder geven we jou de basiskennis mee die onmisbaar is voor een carrière in fashion. Weet je misschien nog niet wat je volgende stap is? Wij laten je kennis maken met de beroepen: Fashion Stylist, Influencer, Online Marketeer (Content Creator) en Fashion Designer. Dit tussenjaar is tevens een oriëntatiejaar indien je nog niet helder hebt welk vak binnen de styling en mode het beste bij jou past.
We besteden aandacht aan vakken als fashion design, collectioneren, conceptontwikkeling, trendforecasting, textielkennis, grafische vormgeving, fotografie, digitale media, geschiedenis van de mode en nog veel meer! Uiteraard zetten wij ook met jou de eerste stappen naar een zelfstandige onderneming d.m.v. vakken als finance, portfoliomanagement, ondernemerschap, strategie en bedrijfsvoering. En voor diegenen die nog een HBO opleiding willen volgen werken wij aan de mindset die noodzakelijk is voor het volgen van een HBO. Wij onderzoeken jouw talent en het beroep of richting waar jij gelukkig van wordt.

Voel je tijdsdruk om een nieuwe studie te kiezen? Of ben je bang om weer de verkeerde keuze te maken? Wij plannen eerst een persoonlijk coaching gesprek met je om te kijken wat het beste bij jou past!

VOOR WIE?

 • Heb je begeleiding nodig bij je zoektocht naar je talent, en welke richting jou écht gelukkig maakt?
 • Heb je een tussenjaar en coaching/ begeleiding nodig bij de zoektocht naar het ontwikkelen je eigen business?
 • Ben je erachter gekomen dat je een verkeerde studiekeuze hebt gemaakt en weet je niet meer zo goed wat je wilt of welke studie bij je past, maar wil je wel verder in de Mode?
 • Droom je van een baan in de Mode, maar weet nog niet precies weet welke vervolgopleiding geschikt is?
 • Kom je van de HAVO of een MBO en heb je begeleiding nodig bij het samenstellen van een professioneel portfolio voor je toelating aan een HBO?
 • Heb je nog net dat extra duwtje nodig in de richting van je eigen business?
 • Wil je een waardevol jaar besteden binnen jouw interesse, om zo de eerste stap richting een glansvolle carrière te zetten?

VOOROPLEIDING?

Voor deze opleiding heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel hanteren wij HBO toelatingsnormen; een afgeronde HAVO, VWO of MBO opleiding. Wij selecteren op geschiktheid en motivatie door middel van een intakegesprek. Heb je geen HAVO, VWO of MBO diploma op zak, niet gevreesd, wij gunnen iedere geschikte kandidaat een plek binnen onze opleiding. Wil je weten of deze opleiding bij jou past? Vraag een persoonlijk studiekeuze/ coaching gesprek aan.

WAAR & WANNEER?

Eindhoven: september 2020 – op maandag & dinsdag.
Amsterdam: september 2020 – op woensdag & donderdag.

DUUR VAN DE OPLEIDING?

1 jaar – 2 dagen per week.
Lestijden zijn van 10:00 – 16:00 uur.

BEGELEIDING NA DE OPLEIDING?

Na het behalen van je Certificaat kan je nog 2 jaar bij ons terecht met je vragen.

STARTDATA:

Amsterdam: woensdag 9 september 2020. Eindhoven: maandag 7 september 2020.

INVESTERING?

€ 5.750,– ex. BTW – € 6.957,50 inclusief BTW
Inclusief: Cursusmateriaal

Er is een mogelijkheid om gespreid te betalen: 3 termijnen (+3%), 6 termijnen (+6%) of 10 (+10%) termijnen.

Je sluit het jaar af met een CERTIFICAAT, indien je 90 % van alle lessen hebt bijgewoond!

WAAROM EEN OPLEIDING BIJ NL MODEACADEMIE?

 • Les van professionals uit het vak, die nog steeds werkzaam zijn binnen de desbetreffende sector en een groot netwerk hebben.
 • Wij werken samen met erkende HBO’s (Academie Artemis) en bedrijven uit onze klanten portfolio.
 • Les vanuit een luxe locatie aan de Keizersgracht in kleine groepen van maximaal 10 gelijkgestemden.
 • Individuele begeleiding en veel persoonlijke aandacht en coaching, voor het vormen van de juiste mindset (hele jaar begeleiding van je persoonlijke coach!).
 • NL Modeacademie volgt alle ontwikkelingen op de voet en heeft een groot netwerk.
 • Gastlessen van professionals die nog actief werkzaam zijn binnen verschillende functies op gebied van Mode: Influencers, Trendwatchers, Stylisten etc.
 • Inspirerende locaties, waardoor iedere les weer een belevenis is.
 • Certificaatgarantie, indien je 90% van alle lessen hebt bijgewoond.
WhatsApp