Menu

OPLEIDING MODE, STYLING, BRANDING & BUSINESS STRATEGY (TWEE JAAR)

“Dé opleiding met persoonlijke aandacht voor jou”

Masterclass tijdens het eerste jaar van Lizzy vd Ligt

Investeer in jezelf en in je toekomst!

Ambieer je een carrière binnen de ‘nieuwe beroepen’ in de wereld van Mode, Online Marketing, Influencing & Branding? Of wil je jouw eigen business starten binnen Mode, Styling en of Online Marketing? Dan is deze tweejarige opleiding wellicht iets voor jou!

De ontwikkelingen binnen de wereld van Online Marketing en Social Media gaat razendsnel en zit volop kansen. Of je nu je eigen label of brand wilt starten of voor een andere onderneming aan de slag wilt gaan. Wij helpen je om de juiste strategie te bepalen.

Tijdens deze tweejarige opleiding krijg je alle tools aangereikt die noodzakelijk zijn voor een glansrijke carrière binnen de Mode. Deze opleiding is in combinatie met een stage. Zo behaal je jouw leerdoelen in combinatie met praktijkervaring. We gaan weer een stap verder dan de jaaropleiding en je krijgt meer verdieping binnen alle vakgebieden, waarbij Online Marketing & Influencing een belangrijke rol spelen.

Doordat we in kleine groepen werken zijn wij in staat om jou écht persoonlijk te coachen en begeleiden. Uiteraard zetten wij ook met jou de eerste stappen naar een zelfstandige onderneming d.m.v. vakken als finance, portfoliomanagement, ondernemerschap, strategie en bedrijfsvoering. Wij onderzoeken jouw talent en het beroep of richting waar jij gelukkig van wordt.

Na deze tweejarige opleiding ben je een allround stylist op het gebied van mode. Je bent breed inzetbaar in de mode en media. Echter ook binnen andere creatieve industrieën.  Na de opleiding kun je voor bedrijven of merken aan de slag, maar ook je eigen zaak opzetten. Als stylist speel je een belangrijke rol bij de conceptontwikkeling en productie van reclamefotografie, commercials, magazines, evenementen en nog veel meer.

Voel je tijdsdruk om een nieuwe studie te kiezen? Of ben je bang om weer de verkeerde keuze te maken? Wij plannen eerst een persoonlijk coaching gesprek met je om te kijken wat het beste bij jou past!

Studiebelasting

De studiebelasting bestaat uit 2 lesdagen, die je klassikaal doorbrengt. Daarnaast moet je rekening houden met huiswerk van gemiddeld 12 uur per week. Uiteraard is inzet van belang voor het behalen van het juiste resultaat.

Voor wie?

 • Heb je begeleiding nodig bij je zoektocht naar je talent, en welke richting jou écht gelukkig maakt?
 • Heb je coaching/ begeleiding nodig bij de zoektocht naar het ontwikkelen je eigen business, heb je ondernemersbloed en wil je jouw eigen onderneming starten?
 • Wil je in twee jaar op een intensieve manier alle facetten binnen styling, online marketing en mode leren? En daarna zo snel mogelijk aan de slag?
 • Droom je van een baan binnen de ‘nieuwe beroepen’ binnen styling & online marketing (content designer of influencer)?
 • Heb je nog net dat extra duwtje nodig in de richting van je eigen business?
 • Wil je waardevolle jaren besteden binnen jouw interesse, om zo de eerste stap richting een glansvolle carrière te zetten?

VOOROPLEIDING?

Voor deze opleiding heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel hanteren wij HBO toelatingsnormen; een afgeronde HAVO, VWO of MBO opleiding. Wij selecteren op geschiktheid en motivatie door middel van een intakegesprek. Heb je geen HAVO, VWO of MBO diploma op zak, niet gevreesd, wij gunnen iedere geschikte kandidaat een plek binnen onze opleiding. Wil je weten of deze opleiding bij jou past? Vraag een persoonlijk studiekeuze/ coaching gesprek aan.

WAAR & WANNEER?

Eindhoven: september 2021 – op maandag & dinsdag.
Amsterdam: september 2021 – op woensdag & donderdag.

DUUR VAN DE OPLEIDING?

2 jaren – 2 dagen per week.
Lestijden zijn van 10:00 – 16:00 uur.

BEGELEIDING NA DE OPLEIDING?

Na het behalen van je DIPLOMA kan je nog 2 jaar bij ons terecht met je vragen.

STARTDATA:

Amsterdam: woensdag 15 september 2021.
Eindhoven: maandag 13 september 2021.

INVESTERING?

€ 6.350,– ex. BTW – € 7.683,50 inclusief BTW per jaar
Inclusief: Lesmateriaal

Er is een mogelijkheid om gespreid te betalen: 2 termijnen (+3%), 3 termijnen (+5%) of 6 (+10%) termijnen. In uitzonderlijke gevallen is het ook mogelijk om in meerdere termijnen te betalen.

Je sluit het jaar af met een DIPLOMA indien je 90 % van alle lessen hebt bijgewoond!

WAAROM EEN OPLEIDING BIJ NL MODE ACADEMIE?

 • Alle lessen bij NL Modeacademie zijn fysiek en niet online. Door de kleine groepen en grote ruimtes kunnen we de voorgeschreven 1.5 m. afstand opvolgen. Daarnaast worden de lokalen regelmatig gedesinfecteerd.
 • Les van professionals uit het vak, die nog steeds werkzaam zijn binnen de desbetreffende sector en een groot netwerk hebben.
 • Wij werken samen met erkende HBO’s en bedrijven uit onze klanten portfolio.
 • Les in kleine groepen van maximaal 8 gelijkgestemden.
 • Individuele begeleiding en veel persoonlijke aandacht en coaching, voor het vormen van de juiste mindset (hele jaar begeleiding van je persoonlijke coach!).
 • NL Modeacademie volgt alle ontwikkelingen op de voet en heeft een groot netwerk.
 • Gastlessen van professionals die nog actief werkzaam zijn binnen verschillende functies op gebied van Mode: Influencers, Trendwatchers, Stylisten etc.
 • Inspirerende locaties, waardoor iedere les weer een belevenis is.
 • Dipoma-garantie, indien je 90% van alle lessen hebt bijgewoond.

WhatsApp