Menu

Mode opleiding Eindhoven volgen

Een mode opleiding in Eindhoven volgen van NL Mode Academie is de juiste keuze als je je eerste stappen in de fashion wilt zetten. De mode opleiding duurt een halfjaar, jaar of 2 jaar, en tijdens het studiejaar komen alle vakken binnen de mode voorbij. Zo kunnen we samen bekijken voor welk vak jij in de wieg bent gelegd! Je krijgt veel persoonlijke aandacht en de focus ligt op het ontwikkelen van je talenten. Lessen vinden plaats in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers. 

Mode opleiding Eindhoven van NL Modeacademie

De mode opleiding in Eindhoven is bedoeld voor studenten die begeleiding goed kunnen gebruiken bij het ontwikkelen van een eigen business. Ook voor studenten die dromen van een carrière in de mode maar niet goed weten welke opleiding ze daarvoor moeten volgen is de mode opleiding de juiste keuze.

Misschien heb je hulp nodig bij het samenstellen van een professioneel portfolio of ben je benieuwd hoe je als stylist aan de slag gaat: voor al deze studenten is de mode opleiding de juiste keuze. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om onze opleiding te volgen.

Over NL Modeacademie

Niet alleen krijg je les van professionals uit de branche, ook word je begeleid door Yvette Blom die medeoprichter en mede-director is van NL Modeacademie. Zij werkt nu als studiekeuze coach en business coach, maar heeft ruim 26 jaar als ontwerpster, trendwatcher, en concept stylist binnen de fashion-industrie gewerkt. Zij heeft mogen werken voor veel grote merken zoals Claudia Sträter en Apple Store. Samen met medeoprichter en mede-directeur Etienne Overdijk, die zijn strepen als producer in de muziekindustrie heeft behaald, begeleiden en coachen zij aanstormend talent.

Stage lopen via NL Modeacademie

Een groot voordeel van NL Modeacademie is dat Etienne kan bemiddelen voor een stageplaats bij een bekend merk, bij een bekende stylist of bij een modemagazine. Op deze manier zet je je eerste stappen binnen het vak.

Tevens heeft NL Modeacademie een geheel eigen kijk op educatie. Bij NL Modeacademie wordt er gekeken naar jouw unieke talent. Er wordt les gegeven in kleine groepen, waardoor persoonlijke begeleiding mogelijk is.

In uitzonderlijke gevallen is het ook mogelijk om in meerdere termijnen te betalen

Een dag meelopen

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze mode opleiding? Kom dan een dagje meelopen in Eindhoven of Amsterdam tijdens een van onze open dagen (schrijf je in via onderstaand formulier). Tijdens een open dag proef je de sfeer en krijg je meer te horen over alle mogelijkheden binnen de fashion branche. Komt de datum je niet uit? Maak dan een afspraak om een studieadviesgesprek in te plannen met Yvette. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via 06 – 23 35 28 07 of info@nlmodeacademie.nl.

Open dag zaterdag 17 april

Je kunt ook naar de open dag komen. Deze is op zaterdag 3 april in Amsterdam. Schrijf je er voor in via onderstaand formulier en we sturen je zo snel mogelijk alle informatie op.

Inschrijfformulier Open Dag

Aanmelding voor de open dag

Individuele gesprekken

Onze open dagen zijn op dit moment omgezet naar individuele gesprekken in Amsterdam. Omdat wij de richtlijnen i.v.m. het indammen en bestrijden van het Coronavirus (COVID-19) uiterst serieus nemen, vragen wij je om contact met ons op te nemen zodat wij een afspraak met je kunnen plannen. Zodra de regels van het RIVM het toelaten zullen er ook weer gesprekken in Eindhoven plaatsvinden.

WhatsApp