Menu

Open Dag

Wil je meer weten over onze opleidingen? Of weet je nog niet zo goed welke richting je moet kiezen? Kom dan naar onze open dag.

In september starten onze nieuwe halfjaar-, jaar- en tweejarige -opleidingen, Mode, Styling & Online Marketing in Amsterdam, Arnhem, Maastricht en Eindhoven. Deze opleidingen zijn uitermate geschikt voor studenten die een tussenjaar hebben of studenten die hun eigen business willen starten. Wij bouwen samen met jou aan je ‘next level’ portfolio en je toekomst. Omdat wij samenwerken met docenten van dé erkende HBO opleidingen, kunnen wij je gericht aansturen en adviseren. Wil je hierover meer weten? Vraag daarvoor een gesprek aan!

Onze volgende open dagen zijn op zondag 8 maart, te Amsterdam. In Maastricht op zaterdag 7 maart. En op zondag 1 maart in Eindhoven. In Arnhem op zondag 15 maart.

Wij plannen studieadviesgesprekken in op: maandag 9 maart in Amsterdam en dinsdag 10 maart in Eindhoven. Je kunt je hiervoor aanmelden!

Tijdens een open dag bij NL Modeacademie ervaar jij écht welke mogelijkheden er binnen de modebranche zijn. Tevens ben je in de gelegenheid om met onze studenten te praten en hun werk te bekijken.

Studiekeuzegesprek

Kun je niet tijdens één van de open dagen? Geen probleem, je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een studiekeuzegesprek. Wil je hier meer over weten of je aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact op met Yvette:

06 – 23 35 28 07
info@nlmodeacademie.nl

Inschrijfformulier open dag

Schrijf je nu in voor onze volgende open dag via het inschrijfformulier:

WhatsApp