Menu

Open Dag

Wil je meer weten over onze opleidingen? Of weet je nog niet zo goed welke richting je moet kiezen? Kom dan naar onze open dag.

In januari starten er weer nieuwe halfjaar- en jaar-opleidingen, Mode, Styling & Online Marketing in Amsterdam, Arnhem, Maastricht en Eindhoven. Deze opleidingen zijn uitermate geschikt voor studenten die een tussenjaar hebben en in september willen starten aan een HBO. Wij bouwen samen met jou aan je ‘next level’ portfolio. Omdat wij samenwerken met docenten van dé HBO opleidingen, kunnen wij je gericht aansturen en adviseren. Wil je hierover meer weten? Vraag daarvoor een gesprek aan!

Onze volgende open dagen zijn op zaterdag 14 december in Eindhoven. En op zondag 15 december op onze unieke locatie aan de Keizersgracht, te Amsterdam. In Maastricht op zondag 12 januari.

Wij plannen studieadviesgesprekken in op: maandag 9 december in Amsterdam en dinsdag 10 december in Eindhoven. Je kunt je hiervoor aanmelden!

Tijdens een open dag bij NL Modeacademie ervaar jij écht welke mogelijkheden er binnen de modebranche zijn. Tevens ben je in de gelegenheid om met onze studenten te praten en hun werk te bekijken.

Studiekeuzegesprek

Kun je niet tijdens één van de open dagen? Geen probleem, je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een studiekeuzegesprek. Wil je hier meer over weten of je aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact op met Yvette:

06 – 23 35 28 07
info@nlmodeacademie.nl

Inschrijfformulier open dag

Schrijf je nu in voor onze volgende open dag via het inschrijfformulier:

WhatsApp