Menu

Open Dag

Al onze open dagen zijn momenteel omgezet in individuele gesprekken op afspraak. Om uw/ jouw en onze veiligheid in acht te nemen en u/ je toch van volledige informatie te kunnen voorzien.

Hiermee respecteren wij de maatregelen van het Ministerie omtrent het coronavirus (COVID-19). En hopen op deze manier u/ jou toch te woord te staan en al uw/ jouw vragen te beantwoorden.

Tijdens deze afspraken zullen wij de adviezen van de Rijksoverheid in acht  nemen en 1.5 meter afstand van elkaar bewaren. En uiteraard geen handen schudden.

Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen via: info@nlmodeacademie.nl of ybdesignnl@outlook.com

Wil je meer weten over onze opleidingen? Of weet je nog niet zo goed welke richting je moet kiezen? Kom dan naar onze open dag.

In september starten onze nieuwe halfjaar-, jaar- en tweejarige -opleidingen, in Amsterdam, Arnhem, Maastricht en Eindhoven. Wil je doorstromen naar een HBO opleiding en gericht aan je ‘next level’ portfolio werken? Wij werken samen met docenten van dé erkende HBO opleidingen, en kunnen je gericht aansturen en adviseren Heb je een tussenjaar en wil je onderzoeken welke richting binnen fashion bij jou past? Of wil je studie met stage combineren en na twee jaar aan de slag als stylist, influencer, content designer of trendwatcher? Wil je hierover meer weten? Vraag daarvoor een gesprek aan!

Onze volgende open dagen zijn op dit moment omgezet naar individuele gesprekken. In Amsterdam. In Maastricht en in Eindhoven.

Tijdens een individueel gesprek bij NL Modeacademie ervaar jij écht welke mogelijkheden er binnen de modebranche zijn. Tevens ben je in de gelegenheid om met onze studenten te praten en hun werk te bekijken.

Omdat wij de richtlijnen in verband met het indammen en bestrijden van het coronavirus (COVID-19) uiterst serieus nemen, vragen wij je om contact met ons op te nemen, zodat wij een afspraak met je kunnen plannen. Zo kunnen wij voorkomen dat er teveel mensen tegelijk aanwezig zullen zijn.

Studiekeuzegesprek

Kun je niet tijdens één van de open dagen? Geen probleem, je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een studiekeuzegesprek. Wil je hier meer over weten of je aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact op met Yvette:

06 – 23 35 28 07
info@nlmodeacademie.nl

Inschrijfformulier open dag

Schrijf je nu in voor onze volgende open dag via het inschrijfformulier:

WhatsApp