Menu

Open Dag

Onze eerstvolgende open dagen zijn in Amsterdam op zaterdag 30 januari en Eindhoven op zondag 31 januari. Tijdens deze open dag plannen wij individuele gesprekken. En daarom plannen wij een afspraak met je. Om uw/ jouw en onze veiligheid in acht te nemen en u/ je toch van volledige informatie te kunnen voorzien.

Hiermee respecteren wij de maatregelen van het Ministerie omtrent het coronavirus (COVID-19). En hopen op deze manier u/ jou toch te woord te staan en al uw/ jouw vragen te beantwoorden.

Tijdens deze afspraken zullen wij de adviezen van de Rijksoverheid in acht  nemen en 1.5 meter afstand van elkaar bewaren. En uiteraard geen handen schudden. Tevens desinfecteren wij de ruimte.

Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen via: info@nlmodeacademie.nl

Wil je meer weten over onze opleidingen? Of weet je nog niet zo goed welke richting je moet kiezen? Kom dan naar onze open dag en plan een afspraak!

In januari 2021 start onze halfjaar opleiding weer! Wil je doorstromen naar een HBO opleiding en gericht aan je ‘next level’ portfolio werken? Wij werken samen met docenten van dé erkende HBO opleidingen, en kunnen je gericht aansturen en adviseren Heb je een tussenjaar en wil je onderzoeken welke richting binnen fashion bij jou past? Of wil je studie met stage combineren en na twee jaar aan de slag als stylist, influencer trendwatcher? Of je eigen business opzetten? Wil je hierover meer weten? Vraag daarvoor een gesprek aan!

Tijdens een proefles bij NL Modeacademie ervaar jij écht welke mogelijkheden er binnen de modebranche zijn.

Op dit moment zijn alleen maar individuele gesprekken mogelijk tijdens onze info-dagen. Zo kunnen wij de adviezen van het RIVM opvolgen, en jouw veiligheid waarborgen. Daarnaast is er een mogelijkheid om deel te nemen aan een gratis proefles.

Studiekeuzegesprek

Kun je niet tijdens één van de open dagen? Geen probleem, je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een studiekeuzegesprek. Wil je hier meer over weten of je aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact op met Yvette:

06 – 23 35 28 07
info@nlmodeacademie.nl

Inschrijfformulier open dag

Schrijf je nu in voor onze volgende open dag via het inschrijfformulier:

WhatsApp