Menu

Open Dag

Onze eerstvolgende open dag is in Amsterdam op zaterdag 30 oktober. Tijdens deze open dag plannen wij individuele gesprekken. Daarom plannen wij een afspraak met je. Om uw/ jouw en onze veiligheid in acht te nemen en u/ je toch van volledige informatie te kunnen voorzien. NL Mode Academie volgt de adviezen en richtlijnen van het RIVM. Wij treffen alle noodzakelijke maatregelen om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Zo hopen wij voor je klaar te staan en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Je mag 2 personen meenemen.

Tijdens de open dag krijg je een presentatie over verschillende opleidingen, je kunt al je vragen stellen en krijgt natuurlijk een rondleiding. Het is geen probleem al je nog niet weet welke richting je op zou willen. Na het gesprek zal dit veel duidelijker voor je zijn! Uiteraard is het ook mogelijk om je in te schrijven bij één van onze opleidingen.

Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen via: info@nlmodeacademie.nl

In september 2021 start onze tweejarige opleiding weer! Wil je studie met stage combineren en na twee jaar aan de slag als stylist, influencer trendwatcher? Of werken als een creatieve professional binnen de mode of een andere creatieve industrie? Misschien wil je wel je eigen business opzetten? Nieuwsgiering geworden? Vraag dan een gesprek aan!

Ook plannen wij regelmatig proeflessen. Tijdens een proefles bij NL Modeacademie ontdek jij écht welke mogelijkheden er binnen de modebranche zijn.

Studiekeuzegesprek

Kun je niet tijdens één van de open dagen? Geen probleem, je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een studiekeuzegesprek. Wil je hier meer over weten of je aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact op met Yvette:

06 – 23 35 28 07
info@nlmodeacademie.nl

Inschrijfformulier open dag

Schrijf je nu in voor onze volgende open dag via het inschrijfformulier:

WhatsApp