Menu

Fashion stylist opleiding – half jaar

Heb jij altijd al affiniteit gehad met Mode? Droom jij van een toekomst in de wereld van Styling en Fashion?  Onze deskundige docenten begeleiden je met veel plezier naar de carrière binnen mode van je dromen.

In september 2021 start onze halfjaar opleiding Mode en Styling met als doel jou verder te helpen met het realiseren van jouw toekomstdroom. Je maakt kennis met Styling, Trends, Concepten en nog veel meer. Je werkt aan een next level portfolio als opstap naar een hbo-opleiding. Een portfolio is noodzakelijk voor toelating voor een vervolgopleiding aan een creatieve HBO of wanneer je wilt solliciteren bij bedrijven die op zoek zijn naar creatieven om hun team te versterken. Of misschien heb je een tussenjaar welke je goed wilt benutten met het ontdekken van je passie?  

We laten je kennismaken met professionals uit het vakgebied, die jou begeleiden en coachen.

Fotografie: Chantal van de Broek, Styling: Guusje Hoogendijk, Model: Noortje van Velzen, Visagie: Joran Hoffschlag

Fashion stylist opleiding voor wie?

Dus, wil jij je oriënteren op een toekomst in de Mode en weet je nog niet welke richting je moet kiezen? Of een portfolio samenstellen, voor een toelating en ter voorbereiding voor een HBO? Of jouw tussenjaar waardevol benutten met een half jaar studie? 

Heb je interesse in een vervolgopleiding na een half jaar, dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn. 

Schrijf je dan in voor een studieadvies gesprek voor één van onze open dagen in Amsterdam. 

Praktische zaken 

Tijdens de opleiding tot Fashion Stylist krijg je twee dagen per week les van 10:00 uur tot 16:00 uur, gedurende 6 maanden. De opleiding sluit je af met het behalen van een diploma en een professioneel portfolio. De investering bedraagt €3.950,- exclusief btw. Dat is €4.779,50 inclusief btw incl. cursusmateriaal en lesboeken. De kosten voor de opleiding kun je ook in drie termijnen betalen. Een vooropleiding is niet noodzakelijk, een toelatingsgesprek echter wel. 

Voordelen NL Mode Academie 

Kies je voor NL Mode Academie dan profiteer je van verschillende voordelen. 

Alle lessen bij NL Modeacademie zijn fysiek en niet online. Door de kleine groepen en grote ruimtes kunnen we de voorgeschreven 1.5 m. afstand opvolgen. Daarnaast worden de lokalen regelmatig gedesinfecteerd.

Je krijgt les van professionals uit het vak (die overigens nog steeds werken in de mode en beschikken over een groot netwerk). Er is veel persoonlijke aandacht en individuele coaching omdat we in kleine groepen werken van maximaal 8 studenten. 

Bovendien werken we samen met erkende HBO’s en bedrijven uit ons klantenportfolio.  

Open dag bijwonen opleiding stylist fashion – Corona proof!

Tijdens onze open dag kom je erachter welke mogelijkheden er zijn binnen de modebranche. De open dag bestaat uit 1-op-1 gesprekken, zodat we je te woord kunnen staan met inachtneming van de regels omtrent het coronavirus. Schrijf je gratis in via onderstaand inschrijfformulier. Kun je niet tijdens de eerstvolgende open dag? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Yvette voor een studiekeuze adviesgesprek. Stuur een e-mail naar info@nlmodeacademie.nl of neem telefonisch contact op via: 06 – 23 35 28 07

Inschrijfformulier Open Dag

Aanmelding voor de open dag
WhatsApp