Menu

MASTERCLASS ONLINE MARKETING & BRANDING

“Dé opleiding met persoonlijke aandacht voor jou”

Je staat aan het begin van je eigen business, en bent toe aan de volgende stap: vermarkten van je product of dienst. Je wilt jezelf verder ontwikkelen op het gebied van Online Marketing, een webshop starten of jezelf positioneren als Influencer? Maar je weet niet waar je moet beginnen? Deze cursus neemt je mee in de wereld van Social Media, Online Branding, Influencing en Content Creation. Het bedenken, vormgeven en uitwerken van jouw concept en het bepalen en onderzoeken van je doelgroep is van essentieel belang. Nadat je jouw niche binnen de markt hebt weten vorm te geven, ga je op onderzoek uit naar de juiste Social Media Kanalen. Je werkt mee aan een onderscheidende marktbeleving. Content is daarbij een krachtige online marketing tool. Steeds meer bedrijven maken een groot deel van hun budget vrij voor de ontwikkeling van content voor hun Online Marketing. Wie actief is op Twitter, LinkedIn, Facebook of Instagram, ervaart het iedere dag. Tijdens deze Masterclass maak je kennis met bloggen, vloggen, fotografie, videografie en beeld en tekst creatie. Dit zijn allemaal vaardigheden die noodzakelijk zijn om van je business een succes te maken.We gaan samen aan de slag met verschillende marketing tools om jouw Online Brand in de markt zetten. We onderzoeken wat voor jou de juiste strategie is.

VOOR WIE?
  • Iedereen die aan de slag wil gaan als Online Marketeer voor een brand of eigen merk.
  • Iedereen die voor zijn/ haar eigen business meer wil weten over Online Marketing en Influencing.
  • Iedereen die nog zoekende is naar een carrière binnen Online Marketing en Branding
VOOROPLEIDING?

Voor deze cursus heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel hanteren wij HBO toelatingsnormen; een afgeronde HAVO, VWO of MBO opleiding. Wij selecteren op geschiktheid en motivatie door middel van een intakegesprek. Wil je weten of deze cursus bij jou past? Vraag een persoonlijk studiekeuze/ coaching gesprek aan.

WAAR & WANNEER?

Amsterdam: oktober, januari & maart.                                                                                          

DUUR VAN DE MASTERCLASS?

10 dagen. Lestijden: vanaf 10:00 uur tot 15:00 uur
Er is een mogelijkheid om een vervolgcursus te nemen.

BEGELEIDING NA DE MASTERCLASS?

Na het behalen van je Certificaat kan je nog 2 jaar bij ons terecht met je vragen. Bovendien heb je toegang tot onze database van contacten met het bedrijfsleven

INVESTERING?

1. 995,– ex. BTW
Inclusief: Cursusmateriaal

WAAROM EEN CURSUS BIJ NL MODEACADEMIE
  • Les van professionals uit het vak, die nog steeds werkzaam zijn binnen de desbetreffende sector en een groot netwerk hebben.
  • Wij werken samen met erkende HBO’s en bedrijven uit onze klanten portfolio.
  • Les vanuit een prachtige locatie in kleine groepen van maximaal 8 gelijkgestemden.
  • Individuele begeleiding en veel persoonlijke aandacht en coaching, voor het vormen van de juiste mindset (hele jaar begeleiding van je persoonlijke coach!).
  • NL Modeacademie volgt alle ontwikkelingen op de voet en heeft een groot netwerk.
  • Gastlessen van professionals die nog actief werkzaam zijn binnen verschillende functies op gebied van Mode: Influencers, Trendwatchers, Stylisten etc.
  • Diploma garantie, indien je 90% van alle lessen hebt bijgewoond.
WhatsApp