Menu

Mode opleiding Amsterdam volgen

Ben je op zoek naar een goede mode opleiding in Amsterdam? Bij NL Mode Academie ben je verzekerd van een gedegen opleiding met persoonlijke aandacht. Alle vakgebieden binnen de fashion komen voorbij. Vervolgens leggen we de focus op het ontwikkelen van jouw talenten binnen de mode. Je bouwt samen met ons je portfolio op en begeleiden je naar jouw carrière binnen de mode. 

Open dag mode opleiding Amsterdam

Ben je benieuwd naar de mode opleiding in Amsterdam van NL Mode Academie? Meld je dan aan voor de gratis open dag. Deze vindt geregeld plaats op onze unieke locatie aan de Keizersgracht te Amsterdam. Naast open dagen voeren wij ook vaak studiekeuzegesprekken, bijvoorbeeld als je de open dag niet kunt bijwonen. Het grote voordeel van een open dag is dat je de sfeer kunt proeven en echt alle mogelijkheden leert kennen die de mode opleiding je te bieden heeft.

Mode opleiding Amsterdam

Inschrijfformulier Open Dag

Aanmelding voor de open dag

Mode opleiding: styling, online marketing & influencing

De opleiding van NL Mode Academie duurt een jaar. Tijdens het studiejaar maak je kennis met verschillende beroepen zoals fashion stylist, influencer en online marketeer. Je volgt hiervoor diverse vakken, zoals conceptontwikkeling, trend forecasting, textielkennis, grafische vormgeving, fotografie, digitale media en geschiedenis van de mode. Vind je het lastig om te bepalen voor welk vak je echt wilt gaan, dan kun je onze mode opleiding ook als oriëntatiejaar gebruiken. Na het studiejaar weet je welke richting je op wilt gaan binnen mode en welk beroep het beste bij jou past.

Goed om te weten: In januari start en weer een jaaropleiding in Amsterdam Geef je de voorkeur aan een halfjaar, omdat je in september aan een HBO wilt starten, schrijf je dan nu in!

Voordelen NL Mode Academie

Tijdens onze mode opleiding krijg je les van professionals uit het vak. Zij beschikken over een groot netwerk en zijn werkzaam binnen de fashion. Zo krijg je dus een kijkje in de praktijk van het vak. Je krijgt bovendien les in kleine groepen (maximaal 10 studenten). Na de opleiding heb je verschillende mogelijkheden. Hieronder enkele voorbeelden:

  • aan de slag als zelfstandig ondernemer binnen mode
  • aan de slag als imago stylist voor tv of BN’ers
  • aan de slag bij een redactie van een mode magazine
  • aan de slag als content creator voor een merk
  • aan de slag als influencer

Wist je bovendien dat Yvette Blom (medeoprichter en mede-director bij Summerfashionlab en NL Modeacademie) kan bemiddelen voor een stageplaats bij een bekend merk, bij een bekende stylist of bij een modemagazine? Dus, waar wacht je op? Grijp deze kans en schrijf je in voor de opleiding!

Inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp